verrassend Maastricht

Deze aangename stad ligt op 5km van Lanaken en vanuit de Sjieper is het slechts 10 minuutjes met de fiets. Maastricht is immers een paradijs voor fietsers. Zo kan je het best de schattige gevels bezichtigen of langs de Maas fietsen.

De stad barst van de toffe adresjes om te shoppen en is bij uitstek de ultieme modestad. Vraag zeker naar onze culinaire tips.

Kom in Maastricht alles te weten over zijn geschiedenis op het Vrijthof, het meest emblematische plein van de stad. Hier kan je twee prachtige gebouwen bewonderen: de Sint-Janskerk en de Sint-Servaasbasiliek. Meer naar het zuiden van de stad kan je de stadswallen bewonderen. Maastricht was tot de tweede helft van de 19de eeuw een ommuurde stad.

Bezoek de architectuur wijk Céramique en dompel je onder in dit spannende, dynamische en totaal andere stadsdeel. Passeer er langs het Bonnefantenmuseum, pal aan de Maas tegenover de oude binnenstad.

Vergeet zeker niet Maastricht Underground te beleven. Weg van de massa, donker en mysterieus. De Grotten Noord, het Fort Sint Pieter en de Kazematten vormen letterlijk het fundament van de stad.

Briegdenstraat 46
3620 Lanaken
+32 474 54 85 12
Heb je interesse om deze prachtige vakantiewoning te boeken? Wees er tijdig bij.
Neem vrijblijvend contact op.
De Sjieper vakantiehuis LimburgDe Sjieper vakantiehuis Limburg
Online zonder gemekker: doublegum.be