in en rond Tongeren

Spring op één van onze e-bikes en fiets langs het Albertkanaal naar het interactieve belevingscentrum de Brug van Vroenhoven in Riemst. Hier kom je meer te weten over de verwoesting van WOII enerzijds en de vernieuwende kracht van de kanalen en binnenvaart anderzijds. Vanop het zonneterras geniet je van een drankje en het uitzicht op het dieper gelegen Albertkanaal.

Leren over het verre verleden is nergens zo leuk als in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Hier ontdek je het verhaal van de mens in onze regio, van in de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd.

Ontdek de eeuwenoude verhalen van Alden Biesen. Deze 13-eeuwse Landcommanderij is één van de grootste en mooiste kasteelcomplexen van de Euregio. Het is er zalig struinen op het kasteeldomein met slotgracht, langs eeuwenoude fruitbomen, in het sfeervol Engels Park en in de Franse tuin.

Breng een bezoekje aan Kanne. Bewonder er een indrukwekkend doolhof van gangen in de mergelgrotten, fascinerende afbeeldingen, Middelnederlandse teksten en een champignonkwekerij.

Briegdenstraat 46
3620 Lanaken
+32 474 54 85 12
Heb je interesse om deze prachtige vakantiewoning te boeken? Wees er tijdig bij.
Neem vrijblijvend contact op.
De Sjieper vakantiehuis LimburgDe Sjieper vakantiehuis Limburg
Online zonder gemekker: doublegum.be