focus op Lanaken

Verken met onze e-bikes de veelzijdigheid van domein Pietersheim in Lanaken, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. Neem een duik in het verleden in de 12-eeuwse waterburcht, ga naar de kinderboerderij met speeltuin of geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeltochtje in het Pietersheimbos.

Je kan heerlijk tot rust komen in het RivierPark Maasvallei, een landschapspark aan de oevers van de Maas. Voel de kracht van het water én de natuur vanop het bankje op de zomerdijk in natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd, op fietsafstand van de Sjieper. Of spot er Gallowayrunderen en Konikpaarden. Met het veerpont kan je grensoverschrijdend wandelen en fietsen tussen de verschillende Maasdorpjes en natuurgebieden.

Fiets tot in Oud-Rekem. Dit Maasdorpje is een echte parel. Verwacht je aan een historisch dorpsplein omgeven door lindebomen en gevels in typische Maaslandse Renaissancestijl. 

Laat je wandelschoenen thuis en trek de natuur in op blote voeten op het Blotevoetenpad in Lieberg, Zutendaal. In het insectenmuseum ernaast kom je alles te weten over deze kleine dieren. Blaas daarna nog even uit op het grasterras.

Briegdenstraat 46
3620 Lanaken
+32 474 54 85 12
Heb je interesse om deze prachtige vakantiewoning te boeken? Wees er tijdig bij.
Neem vrijblijvend contact op.
De Sjieper vakantiehuis LimburgDe Sjieper vakantiehuis Limburg
Online zonder gemekker: doublegum.be