Getuigenissen

Familie Lannoo

27/12/2020

De rust, de luxe, de verwelkoming, de mooie details in het stijlvolle huis, de kerstsfeer, ... Jullie zijn tophosts! Ook de omgeving heeft ons enorm verrast. We hebben zoveel rustig kunnen wandelen, fietsen en genieten. Werkelijk een paradijs op aarde, deze week in de Sjieper!

Familie Herrygers

3/12/2020

Wat hebben we genoten van ons weekend in jullie supermooie huis! Alles is hier even mooi, zowel binnen als buiten! We hebben zaaaalig genoten van de lekkere ontbijten, met veel zorg door jullie afgeleverd. Hier is alles voor een geslaagd weekend.

Familie De Vos

23/10/2020

Het luxueuze huis en de rustige omgeving hebben onze 60-jarige mama een top verjaardagsweekend bezorgd. Bedankt Inge, voor de warme ontvangst en de leuke attentie.

Familie Vanderheyden

9/10/2020

Een echt 5 sterren huis! We hebben genoten van onze kinderen en kleinkinderen, en de lekkere Limburgse vlaaien!

Familie Vleugels

24/9/2020

Gastvrije ontvangst in een supermooi huis met lekkere pompoensoep! We hebben heerlijk gekookt in de gezellige keuken met mooi uitzicht op de grote tuin en bambies. We komen zeker terug!

Familie Van Eeckhout

11/9/2020

De woning mag van ons minstens 5* krijgen! Ook de directe omgeving is zeer aangenaam: de Maasvlakte, de groene omgeving. Alles was tiptop! Een adres om te onthouden.

Familie Camerman

31/8/2020

67 jaar of 23 maanden oud, elke generatie vond hier haar gading. Proficiat voor uw vakantiewoning 5* met ree-zicht:) Ruim, verzorgd, doordacht, luxueus en prima uitgerust met een mooi terras en een grote tuin. Het is allemaal perfect. Een bijzondere dank voor uw enthousiasme en attentvol onthaal. Bravo!

Familie Van De Gucht

28/8/2020

We beleefden een zeer aangenaam weekend in jullie luxueuze vakantiewoning. Alles was piekfijn in orde. Leuke accomodatie met meer dan voldoende entertainment voor jong en oud(er). Ideaal gelegen in een oase van rust.

Familie Thiels

17/8/2020

Na een vriendelijke ontvangst waren we zeer aangenaam verrast door de huiselijke sfeer en de perfecte afwerking. De keuken was meer dan voldoende uitgerust, mooie slaapkamers, goede bedden, luxueuze badkamers en zeer proper. Kortom, top!

Familie De Cleyn - Braeken

10/8/2020

We hebben enorm genoten van een geweldige midweek in jullie prachtig huis. Zowel de kids als de volwassenen konden genieten van de luxueuze kamers, grote tuin en mooie omgeving. Toffe uitstapjes, bbq-en en spelletjes tot in de late avond.

Familie Demuynck

3/8/2020

Alles was tiptop in orde. Een dikke pluim voor jullie: kraaknet, supervriendelijk onthaal. Kortom, een echte aanrader!

Familie Van Den Kieboom

25/7/2020

We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Van het huis. Van de omgeving. Van de hele vakantie! Het blotevoetenpad, de fluisterboten, de Terhills, Bokrijk, ... 1 voor 1 topplaatsjes.

Familie Bonduelle

18/7/2020

De locatie is super. Er is gigantisch veel in de omgeving om met kinderen te doen. We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier.

Familie Caboot

10/7/2020

Een fantastisch mooi huis op een prachtige locatie. Als God in Limburg!

Familie Dedoncker

3/7/2020

De realiteit overtreft de beelden op de website: een prachtig landhuis, een ├ęchte beleving.

Familie Mertens

26/6/2020

Wat een huis! Wat een afwerking! Met kop en schouders boven menig tophotel!
Briegdenstraat 46
3620 Lanaken
Heb je interesse om deze prachtige vakantiewoning te boeken? Wees er tijdig bij.
Neem vrijblijvend contact op.
Online zonder gemekker: doublegum.be