Getuigenissen

Familie Van Eeckhout

11/9/2020

De woning mag van ons minstens 5* krijgen! Ook de directe omgeving is zeer aangenaam: de Maasvlakte, de groene omgeving. Alles was tiptop! Een adres om te onthouden.

Familie Camerman

31/8/2020

67 jaar of 23 maanden oud, elke generatie vond hier haar gading. Proficiat voor uw vakantiewoning 5* met ree-zicht:) Ruim, verzorgd, doordacht, luxueus en prima uitgerust met een mooi terras en een grote tuin. Het is allemaal perfect. Een bijzondere dank voor uw enthousiasme en attentvol onthaal. Bravo!

Familie Van De Gucht

28/8/2020

We beleefden een zeer aangenaam weekend in jullie luxueuze vakantiewoning. Alles was piekfijn in orde. Leuke accomodatie met meer dan voldoende entertainment voor jong en oud(er). Ideaal gelegen in een oase van rust.

Familie Thiels

17/8/2020

Na een vriendelijke ontvangst waren we zeer aangenaam verrast door de huiselijke sfeer en de perfecte afwerking. De keuken was meer dan voldoende uitgerust, mooie slaapkamers, goede bedden, luxueuze badkamers en zeer proper. Kortom, top!

Familie De Cleyn - Braeken

10/8/2020

We hebben enorm genoten van een geweldige midweek in jullie prachtig huis. Zowel de kids als de volwassenen konden genieten van de luxueuze kamers, grote tuin en mooie omgeving. Toffe uitstapjes, bbq-en en spelletjes tot in de late avond.

Familie Demuynck

3/8/2020

Alles was tiptop in orde. Een dikke pluim voor jullie: kraaknet, supervriendelijk onthaal. Kortom, een echte aanrader!

Familie Van Den Kieboom

25/7/2020

We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Van het huis. Van de omgeving. Van de hele vakantie! Het blotevoetenpad, de fluisterboten, de Terhills, Bokrijk, ... 1 voor 1 topplaatsjes.

Familie Bonduelle

18/7/2020

De locatie is super. Er is gigantisch veel in de omgeving om met kinderen te doen. We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier.

Familie Caboot

10/7/2020

Een fantastisch mooi huis op een prachtige locatie. Als God in Limburg!

Familie Dedoncker

3/7/2020

De realiteit overtreft de beelden op de website: een prachtig landhuis, een ├ęchte beleving.

Familie Mertens

26/6/2020

Wat een huis! Wat een afwerking! Met kop en schouders boven menig tophotel!
Briegdenstraat 46
3620 Lanaken
Heb je interesse om deze prachtige vakantiewoning te boeken? Wees er tijdig bij.
Neem vrijblijvend contact op.
Online zonder gemekker: doublegum.be